Saturday, March 5, 2016

Diorama Bag


Hello guys, 
This is the reveal of my Diorama Lambskin bag size Small. This design is so futuristic and edgy. This design is gradually becoming the iconic bag of Dior. It is mostly based upon Raf Simons' interpretation of Dior's elegant legacy. 

As you notice, my handbag collection is filled with light and colorful bags. I decide to spice up the collection and get this black beauty. I have no regrets. The leather feels so luxurious and reflects light when the sun ray hits the bag. The color black protects the bag from scratches, which is a trait of lambskin leather. 

I picked the Small because I find it is a perfect cross body bag. I post my outfit picture, inspired by Kate Moss, for you to use as reference. I'm 5"7 (1m71). The bag is very light but can hold so much! Stay tune for the "What's in my bag" post to see how much the Small size can hold :) 

Chào các bạn :) :)
Đây là túi Diorama da cừu (mềm) size Small mà Uyên mới sắm. Chiếc túi này có thiết kế thật hiện đại và thanh mảnh. Diorama đang chiếm lấy trái tim của các fashionista và trở thành chiếc túi đại diện cho Dior. Diorama được dựa trên tầm nhìn của nhà thiết kế Raf Simons về sự thanh lịch của Dior.

Như các bạn thấy đấy, Uyên có rất là nhiều túi nổi và sáng màu. Thế nên, tớ mua màu đen để thỉng thoảng thay đổi xíu. Quyết định quá chuẩn vì túi này luôn là lựa chọn hàng đầu khi  tớ mặc style đơn giản mà vẫn sành điệu. hihi

Size Small hợp nhất là đeo chéo. Tớ post thêm hình bộ đồ mặc hôm đi ăn oyster ở Oyster Creek Bar để bạn tham khảo trông túi thế nào nhé ^^ Tớ cao 1m71. Túi này rất nhẹ và thanh thoát nhưng lại có thể đựng nhiều đồ phết đấy. Các bạn hãy đón chờ bài viết "Trong túi tớ có gì?" để xem em Diorama đựng được những thứ gì nhé :D


Diorama offers 5 sizes. They are Baby Pouch, Mini, Small, Medium, and Large. The Baby Pouch and Mini are totally adorable. If you have lots of big bag, you can choose these to diversify your collection. 

Diorama có 5 size: Baby Pouch, Mini, Small, Medium, and Large. Cái Baby Pouch và Mini thì nhỏ xinh. Nếu bạn có nhiều túi to rồi, có thể chọn hai size này để thêm nhiều mẫu cho bộ sưu tập của mình nhé ^^ 

Chiara Ferragni wears Baby Pouch Diorama

Marion Cotillard chooses Mini

The Small is mine. It is simply perfect. I use it as a no-brainer bag. It goes with everything. I can wear the bag 5 ways and always look chic and modern.
Size của Uyên là Small. Hoàn hảo không phải nói nhiều :v Tớ có thể đeo túi bằng 5 cách mà cách nào trông cũng đều duyên dáng, trẻ trung. 

Diorama Small Size by Kitten in Heels

The Medium is perfect for wearing the bag over-the-shoulder. I find it might be slightly bulky when wearing cross-body. The Large offers various of space but it seems like the most unpopular option during our mini-maniac bag trend in the fashion world!

Túi Medium là lựa chọn tuyệt vời cho kiểu đeo qua vai. Tớ thấy nó có thể hơi dày và nặng khi đeo chéo. Lúc đeo thử size Medium thì thật ra là Uyên thấy hơi đau vai.. Còn size to thì có thật nhiều chỗ để đồ và cũng đẹp nữa. Coi hình Rihanna đeo kìa ^^ Tuy nhiên, đây có vẻ không phải là lựa chọn phổ biến khi mà cả giới thời trang đang ưa chuộng những chiếc túi mini.
Dakota Fanning likes Medium Diorama

Rihhana and her Large (and her security guards, probably) :D


The Diorama bag comes in different type of leathers, like lambskin, calfskin, perforated calfskin (metallic), exotic leathers, and seasonal patterns. Have fun choosing the one that fits perfectly with your style!

Túi Diorama được sản xuất bằng nhiều loại da như da cừu, da dê, metallic, exotic, và một số mẫu limited chỉ ra theo mùa. Chúc các bạn vui vẻ và sắm được chiếc túi ưng ý nhé!!! :D


Want to know how the Diorama bag is made? Watch this video to find out :)

No comments:

Post a Comment