Saturday, March 19, 2016

How to Wear Midi Skirt? *Flowy in Pink*


Hello friends, :)
Spring is here! It's time to say goodbye to the puffy coats and hello to flowy and light assembles. 
With this outfit, I decide to blend the maximalist approach with classic pieces for an everyday look. The pink metallic midi skirt is the central key that stands out while the turtleneck white top and the grey boots create an edgy yet effortless feel. The Diorama black bag is the final touch that brings everything together. 

Trend alert: Metallic midi skirt is the trend of this season :) Ever since Gucci bounces back to the fashion scene with totally over-the-top runway looks, every fashionista have been fawning over the metallic pleated midi skirts. This powder pink skirt perfectly matches with my style while the metallic sparkles creates a long lasting impression. 
What color do you like to pick for your metallic skirt? Let me know in the comment section! :D

Chào các bạn, :)
Mùa xuân đến cũng là dịp để chúng ta tạm biệt những bộ trang phục "gấu ngủ đông" và đến với những bộ đồ nhẹ nhàng, màu sắc tươi sáng hơn ^^
Với bộ trang phục này, Uyên phối hợp với phong cách maximalist (trending 2016) của váy metallic midi với chiếc áo cổ lọ màu trắng đơn giản để tạo nên một bộ trang phục dễ mặc mà cũng ấn tượng. Chiếc túi Diorama đen là điểm nhấn khiến cho bộ trang phục hài hòa, hút mắt.

Trend alert: Váy metallic với độ dài ngang đầu gối đang làm mưa làm gió tại các sàn diễn thời trang mùa này ^^ Kể từ khi Gucci  trở lại với những trang phục runway thật cầu kỳ và bắt mắt, những cô nàng fashionista đã coi chiếc váy metallic là một item ko thể thiếu trong tủ quần áo. Trong bộ đồ này, chiếc váy màu hồng phấn Uyên chọn rất dễ phối mà cũng không kém phần ấn tượng bởi độ lấp lánh từ sắc ánh kim. :p
Các bạn sẽ chọn màu nào cho chiếc váy midi của mình? Hãy nói với Uyên ở phần comment nhé ^^ 

WHAT I AM WEARING
LYDELL NYC EARRINGS
DIOR "DIORAMA" in BLACK LAMBSKIN

No comments:

Post a Comment